محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران:
▫️هنگام تماس با ظروف استفاده شده بیمار مبتلا به کرونا، دستکش پوشیده شود.
▫️بهتر است تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و پس از استفاده دور انداخته شوند.
▫️برای شستن ظروف معمولی بیماران، از مایع ظرفشویی معمولی و آب داغ استفاده شود.
▫️پس از پایان شستوشوی ظروف در صورت عدم استفاده از دستکش، دستها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.
▫️در صورتی که از دستکش آشپزخانه استفاده میشود، پس از پایان شستوشو، دستکشها درآورده شده و با آب داغ و صابون شسته و خشک شوند. سپس دستها نیز مجددا با آب و صابون شسته شوند.
▫️دستکشهای یک بار مصرف مورد استفاده برای حمل ظروف آلوده، در کیسههای زباله یا پلاستیکهای دو لایه دور انداخته شوند.
▫️در صورت امکان، ظروف در ماشین ظرفشویی با دمای آب ۶۰ درجه سانتیگراد و ماده شوینده شسته و خشک شود.
▫️دستمال جهت خشک کردن پس از استفاده با مایع شوینده شسته شده و به طور کامل خشک شود.
توصیه های تغذیه ای برای بیماران تنفسی
استفاده ,ظروف ,آب ,شسته ,شوند ,خشک ,و صابون ,پس از ,شده و ,صابون شسته ,با آب
درباره این سایت